I Love KSUBI!

Dessa två Australienska surfkillarna ligger bakom skapandet av Ksubi ++ som är ett av mina absoluta favorit klädmärke. Dan Single och George Gorrow var missnöjda på utbudet av jeans på marknaden och hittade inte jeans som passade. Under år 2000 började de tillverka egna jeans och denim under namnet Ksubi.

Idag har Ksubi utvecklats till Australiens mest beryktade och erkända märke. Det som får mig att bli så förälskad i deras kläder är just för att de… för mig uttrycker mode, musik, design och konst på ett sätt som är jag. Jag älskar att de går sin egen väg och inte influeras av trender. Skulle jag själv designa kläder skulle mina kläder ha samma uttryck och känsla..

Jag har väldigt svårt att hitta kläder som jag tycker om. Jag vet exakt vad jag vill ha men jag har svårt att hitta det, så därför blir jag så glad när jag hittar ett märke som jag fastnar starkt för.

Det var för några år sen som jag först upptäckte Ksubi (som då var känt som Tsubi), då fanns det inte att få tag på i Sverige och inte heller lätt att få tag på genom webbshoppar. Nu finns de i fåtal butiker i Sverige (se här), själv har jag lyckats få tag i ett par sandaler som jag älskar genom en webbshop. Får bli att åka till Sydney och shoppa Ksubi kläder :) Love it!!! Det är helt galet hur bra de matchar färg och mönster.

Deras solglasögon är också sjukt snygga.. vill ha!!!

Ni som är intresserade av att gå in på deras webbsida är det bara att klicka HÄR.

This entry was posted in A form of art, Kläder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>