The shining angels

Det är helt otroligt! Showen var helt fantastisk, kollade precis på VS fashion show och shit det är helt otroligt vilka mirakel det finns.. alla kreationer var ju stunning beautiful. :)
Miranda Kerr min absoluta favorit, så himla fin och bara lyser då hon visar upp million dollar bra. Som har ett värde på 2,5 miljoner dollar.

Miranda är 26 år och fick i början av året sonen Flynn tillsammans med Orlando Bloom som satt stolt och tittade på sin fru. Miranda kommer från Australien och har engelskt, skotsk och fransk härkomst. Vilken härlig mix.

Alla uppträdanden var riktigt bra och det fanns inte mycket som jag tyckte var sämre. Kan tycka att det var lite mycket fokus på uppträdandena i år, och det hände inte mycket med scenen och runt omkring, men samtidigt gjorde inte det så mycket för det var så bra ändå. Hade gärna fått vara i en timme till, det gick för fort.. :)

-Man mår ju fan dåligt av att kolla på det här, sa Ronja innan jag skulle sätta på. Det stämmer ju faktiskt, det gör man ju på sätt och vis. De är ju nästan övernaturligt vackra. Men som jag sa till Ronja att det är så sjukt mycket arbete de lägger ner för att få det där lilla extra, man får tänka på att de har extremt duktiga makeupartister och hårstylister. Många har löshår, de smörjer in kropparna med skimrande glitter för att se smalare ut, har man skavanker så döljer man det med kläder.. Hela showen gör ju bara mycket i säg, det är ju pampigt :) Sen är det ju såklart otroligt vackra. Jag älskar det, för de är en glad och cool show. Som jag skulle kunna se om och om igen.

God natt på er! puss

Tidigare inlägg om VS show: 27 nov. och 9 nov.

This entry was posted in A form of art, Kläder. Bookmark the permalink.

2 Responses to The shining angels

  1. hugo says:

    Om någon är snygg är det ju du! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>