Freestyle..

Det blev fram med saxen och av med några centimeter hår. Skönt för det behövdes.. Det blev bra, lite svårt att se där bak men jag har lärt mig nu efter att ha klippt mitt eget hår i 7 år :)

Går inte till frisören längre, det blir aldrig bra. Hellre att jag gör det själv och har mig själv att skylla om det inte blir som jag tänkt mig.

Frida vill också bara att jag klipper henne. Har gjort det sen hon var liten och hon var alltid så modig. Jag fick alltid freestyla precis hur jag ville.. hahaha.. vissa gånger när jag tänker tillbaka så var det väl inte så jätte snyggt. Det var coolt.. jag kommer ihåg en frisyr som blev så grymt snyggt, lite kortare frisyr. Jättefint på Frida, men då var hon inte gammal.

This entry was posted in A form of art. Bookmark the permalink.

One Response to Freestyle..

  1. Frida says:

    Haha ja jag har ju haft ett antal roliga frisyrer under mitt liv!;) men du är bästa frisören, blir alltid nöj när du klipper mig!:) puss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>