Då var det igång igen..

Ja det låg nere ett tag jag ber om ursäkt för det mina kära läsare.. men ni är för många som går in samtidigt ;) (man kan ju alltid hoppas..)

Ne jag vet faktiskt inte vad det berodde på men det är sak samma.

Idag har jag överraskat familjen som jag bor hos med ett nytt PS3 spel. För att de är världens bästa och låter mig få bo här hos dom. Lagar underbar mat och gör mig bortskämd. Gissa vem som sken upp som en sol, Robin såklart. Han har två stycken nya spel som han inte har hunnit spela, eftersom det gamla gick sönder för en månad sen. Hur jobbigt måste inte det vara.
Och nu har jag kommit ett steg närmare till att bli en familjemedlem :D

Tror Robin bara vill att malva ska sova nu :) hon har varit riktigt svårsövd idag.

This entry was posted in A form of art, Livsstil. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>