Mycket som ska hinnas med..

Igår gick jag och la mig tidigt, klockan var väl 23.00 och jag kollade sista gången på klockan 03.45.. jag kunde verkligen inte sova. Igår kväll var en sån kväll då jag får massor idéer och det ena leder till det andra och jag kan verkligen inte somna. Jag blir så klarvaken som man bara kan bli för det bara rusar i kroppen och jag vill fixa och greja med en gång. Så jag upp med datorn skrev ner allt jag skulle hinna med idag och allt jag skulle ta reda på inför mitt kommande projekt.

Så jag tänkte om jag skriver ner allt så kanske det blir lättare för mig att sova. Självklart inte.. det börjar med att jag kommer på idéer för tavlorna jag fixar med. Det slutar med att jag tänker på en blid från Kroatien i sommar.. Fråga mig inte hur.

Är lite ovanligt sexig på den här bilden hahaha.. med mina väl överdrivna höftrörelser gjorde det sig ändå ganska bra på bild. ;)

Sista jag gjorde innan jag somnade vid 4 var att sätta på klockan på 8.00 gick upp 08.16 och iväg för att fixa det som stod på listan. Först så var jag tvungen att ta kontakt med Litho igen.. sen iväg till pappa, efter det åkte jag till posten (stängt) öppnade igen 15.00 så ditt måste jag igen.. efter det var jag på ett byggföretag (vet inte vad det heter) fick otroligt bra bemötande och mer hjälp än vad jag kanske hoppats på. Det har varit väldigt viktigt, jag har inte stor koll på material men jag vet vad jag vill ha och hur det ska se ut.. Till slut blev det någonting som jag var inne på från början. Så killen där hjälpte mig otroligt mycket ska tillbaka sen för att hämta grejer.

Nu måste jag fortsätta fixa, ska vidare till något företag som lägger mattor och golv haha.. jag ska inte lägga golv men de kan kanske hjälpa mig med annat :) så frågan är bara vart det finns..

This entry was posted in A form of art, Livsstil. Bookmark the permalink.

One Response to Mycket som ska hinnas med..

  1. nyfiken says:

    väldigt bra bild ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>