Dags för långfärd..

Snart ska vi börja resan till Koh Tao som kommer ta ett antal timmar. Tur att jag såg i min väska att jag hade en ynka åksjuktablett med mig. Den sparar jag på till bussresan.

Vi kommer först åka färga två timmar till fastlandet, efter det är det buss i några timmar och till sist ska vi ut med nattfärgan i 7 h tror jag, som kommer ta oss till Koh Tao. Vi kommer vara framme kl 6 i morgon bitti med start idag kl 13.00. JIPPI!!! :)

Den här gången så har jag ju mina tjejor att resa tillsammans med, garanterat roligare än att åka själv.. kommer kunna ha massa roligt för oss. Kortspel lär det bli det är bra tidsfördriv. :)

Igår kväll tog vi med lite käk och satte oss på stranden tills det började bli mörkt, mys!
Sen gick vi och tog var sin drink! Det blev en jättebra sista kväll här på Phi Phi.. Inget jag kommer åka tillbaka till (verkligen inget speciellt, är man här för att supa ner sig så är det väl rätt ställe för vissa kanske ;) ) men det var precis lagom med två dagar.Puss!

This entry was posted in Resa. Bookmark the permalink.

One Response to Dags för långfärd..

  1. Jennie says:

    Skönt att höra att Phi Phi inte var så speciellt:) Hade varit surt att ha missat något. Ni får ha en rolig fortsatt resa. Jag följer er slaviskt:)
    Nu har jag och barnen tagit en tripp till Stockholm och idag blir det Naturhistoriska museet och Cosmonova. I morgon ska Viggo till fryshuset för att åka skateboard igen för andra gången.
    Vi hörs! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>