Happy day

Igår låg jag verkligen uppe länge för att verkligen få ut något trevligt inlägg, men då fungerade inte internett så då blev det inget med det. Typiskt!

Igår sov vi vääääldigt länge, kom upp och käkade frukost sent.. Jag längtade till stranden, när vi kommer ner så är stranden bland den tråkigaste. Var var den?! Jag vet det är nästan förbjudet att klaga, när ni där hemma ligger inne med snö och kyla ute. Sorry!
Som det är just nu med tidvattnet så finns det knappt någon strand kvar. Så kollar man på Erics bilder och blir jätteavundsjuk. Men de retuscherar ju. ;P Saknar dig älskling!

Vi hade det mysigt ändå och invigde stranden med var sin öl.. jag tog mitt först dopp sen vi kom till Koh Tao. Det var skönt, lite svalare än vad det var på Phi Phi!

När vi hade kollat läget på stranden och hängt där en liten stund var det dags att möta upp två nya fräscha friska fläktar. ;)
Emelies vänner från Sundsvall var på väg hit, Nicola och “Barbro”. Så när de kom blev det ännu mer mys vid stranden och mycket snack. Riktigt trevliga tjejer!

Där satt vi tills solen började gå ner och jag fick se min första solnedgång som var helt okej. Sist jag var här fick vi en solnedgång och den var inte heller en molnfri men fint var det.

This entry was posted in Resa. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>