New Heaven Café

Då har vi precis ätit en ordentlig frukost för snart ska vi iväg med mopparna för att leta reda på en strand som ska vara lite större och finare.. Vi har ju “Barbro” (Johanna) som har bott på Koh Tao i 5 månader för över ett år sen, så hon ska ta leda oss. :)

Det kommer bli en rolig tripp tror jag.

Vi som upptäckte igår också att våran AC på rummet fungerar fast vi tog ett rum med fläkt.. Sååå jävla underbart! För annars får man betala 1000 bath extra för AC på rummet och nu betalar vi endast 1000 bath för vårt rum på tre. KING! :D

This entry was posted in Resa. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>