GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA, 70 BAST!

Idag är det din dag och du blir bara äldre och äldre din gamla gubbe ;) men sinnet är lika ungt som på ett barn.. hahaha
Det är därför jag älskar dig så mycket, för det är ingen som har en “mafia boss” till far förutom familjen Pintar!! :P Du har alltid varit världens bästa pappa.. Är man ett Pintar barn ska man vara lycklig. Man vet aldrig vad som händer när du är med. Jag tror verkligen du har varit med om det mesta i ditt liv och än är det inte slut med äventyr, det slutar aldrig när det gäller dig. Du har en stor plats i mitt hjärta och en så fin familj som du och mamma har uppfostrat ska du vara stolt över!

Pappa jag älskar dig! Grattis på din stora dag.. Jag önskar jag hade varit hemma när alla ska fira dig. Ni kommer få det super skoj.

This entry was posted in Familj. Bookmark the permalink.

One Response to GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA, 70 BAST!

  1. Ronja says:

    Jäkla dig, måste du skriva så fina ord! Nu tåras det i mina ögon! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>