Det här är livet på Koh Nangyuan

 

Det blev en båttur till ett utav de absolut finaste ställen jag varit på.. Det var nästan som taget ur en saga. :) Koh Nangyuan!

 

Så fort vi närmade oss såg man hur isblått och glasklart vattnet var, man ville bara göra ett glädjehopp och plaska runt där i vattnet. :) Självklart kostar det att kliva i land här. Det gör det i stort sätt överallt på dessa fina turistattraktionerna här i Thailand men det var ju bara 100 baht och det var värt det tusen gånger om.. ni kommer förstå när ni ser bilderna!!

Jag som var bränd från igår satt för det mesta i skuggan med det var faktiskt bara skönt. Musik och öl gjorde susen. Tiden gick väldigt fort och vi skulle redan tillbaka klockan tre så det sista vi gjorde innan vi åkte hemåt var att gå upp till viewpoint..

Satan vilken trappa det var upp dit, visst den var inte överdrivet lång men man blev sjukt svett och helt slut när man väl var uppe.. några extra andetag behövdes, vad gjorde det när det var helt makalöst däruppe.

Hade utan tvekan kunnat stanna där ett tag men vi skulle med båten så det blev lite snabba foton och sen ner igen. Värt alla trappsteg. Se Själva!!!! :) Hoppas ni njuter med mig..

Jag älskade verkligen det här stället. Det är litet och mysigt.. visst det var ju väldigt mycket folk men det gjorde inte så mycket. Hade kunnat tänka mig att bo där två nätter, vakna upp med en soluppgång och gå promenad längst med vattnet.

Det här är verkligen livet!!

This entry was posted in Resa. Bookmark the permalink.

One Response to Det här är livet på Koh Nangyuan

  1. Sanna o elsa says:

    Där har jag också varit Lisa, visst var det hur fint o härligt som helst :)! Verkar som du har det toppen! Jättekul att se alla underbara bilder o läsa hur du har det. Njut njut!!!
    Kramar från Elsa o mig (sanna)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>