Börjar uppskatta molnen lite..

En molnig dag var bara sköööönt idag! Det är så otroligt hett i solen så det blir att man måste ligga i vattnet nästan hela tiden.

Känner mig ganska så färdig här på Koh Tao och Thailand överlag (tror vi alla gör det). Det ska bli spännande när vi kommer till Bangkok. Sen har jag gjort mitt här i Thailand. Det blir lätt samma sak som när jag var här sist, fast sist så uppskattade man det mer för då var allt så nytt. Vart man än är i Thailand så blir det väldigt mycket samma sak. Thailand är ett fint land och trevligt folkslag, men för mig får detta bli min sista gång jag är på besök här.. Det har inte överträffat mina förväntningar.

Om det är någonting jag absolut kommer sakna så är det självklart maten, den går inte jämföra med den man har ätit hemma i Sverige på restaurang. Annars så tror jag att det inte kommer vara så mycket mer, inte utav det jag har upplevt.

Ser fram emot en händelserik och intensiv vecka på Bali, vilket det kommer bli. Hanna har varit två månader på Bali tidigare så hon har full koll på vart vi ska och vad vi ska göra för att jag ska få ut så mycket som möjligt utav min vecka. KING! :) Ser fram emot Asiens största vattenland som finns på Bali!! SÅÅÅÅ jävla kul det ska bli!! Vi kommer göra så mycket så då får ni verkligen hänga med här. ;)

Efter den veckan som kommer gå satans fort så får jag äntligen träffa min älskling i Filippinerna. Som jag längtar!!

This entry was posted in Resa. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>