Shopping dag i Bali!

18.45: Idag har vi varit på ett köpcenter som Hanna tog oss till. Jag brukar aldrig shoppa utan att hinna tänka efter men här blir det “varför tänka KÖÖÖÖÖP!!” :) Så jag shoppade loss på tre timmar eller vad det kunde ha tagit oss..

Det svåra med att köpa saker här är att jag knappt har koll på valutan.. en miljon är nått på 720 kr. Så att handla och veta vad saker kostar blir väldigt komplicerat. Gjorde nog av med 1,700 000 rupih, men nu när jag tänker efter så är det ju ingenting med tanke på vad jag faktiskt fick :) NICE!! I kväll blir det mer shopping, men nu kommer snar tatueraren som ska tatuera Emelie och Hanna till vårt hotell. Så jag lär springa bort dit snabbt, sitter nu på en bar och dricker öl. ;)

Internet här på Bali är inte lika lätt att få tag på som det var i Thailand. Jag och Emelie satt utanför rummet och försökte för fullt att få det att fungera. Det går men SÅÅÅÅÅ fruktansvärt segt. Emelie fick damp. :P

Vi bor på Gora Beach Inn och har polen precis utanför rummet det är nice. ;) Hade ju varit ganska stranden precis utanför också men om en vecka får det bli det utsikt mot havet..

Jag har ju bara bokat resan till Singapore och åker redan dit den 5de. Så det jag ska göra i kväll är att boka den vidare mot Filippinerna till Cebu där jag äntligen får träffa min älskling. ;) Saknar dig!

Nu ska vi äta lite mat.. Hörs senare!

This entry was posted in Resa. Bookmark the permalink.

One Response to Shopping dag i Bali!

  1. Jennie says:

    Kul att det känns bra! Längtar efter att få se bilderna. Vi är sjuka i influensa Viggo och jag har fortfarande feber verkar inte ge sig. Leo har bara snuvan och hostan kvar. Detta slipper ni tjejer!!:) Inte något avundsjuk. Jag förstår du tycker choppingen är toppen. Jag gillade den skarpt också:) Har faktiskt ett par brallor kvar. Ha det gött!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>