Ont i magen

Det har varit en jobbig natt, hade sjukt svårt att sova. Det är mycket som inte är som det ska just nu..

Det har hänt någonting med min kamera.. flygresa från Singapore till Filly går inte boka.. Jag har gjort av med mer pengar än vad jag kunde ana.. det med pengar är väl inte största problemet.. jag har ju faktiskt köpt kameragrejer för 10 000 kr. Sen fått en massa annat kul! Så jag förstår att det blivit en del.. bara mina flygresor kommer gå på totalt runt 16000 det är ganska mycket.
Just att kameran inte är som den ska är något som jag får ont i magen av, när jag stänger av kameran är den fortfarande på. Det går fortfarande att ta bilder?!?!?! såååååå vad är det som har hänt!! Det går inte stänga av kameran!

Emelie och jag var med Juna ut igår kväll (killen som vi lärt känna) han som vi träffade ute kvällen innan, assistenten till Dave. Hanna var sjuk så hon var hemma. Det var ganska sent för jag hade innan det suttit och försökt boka biljetten!! Därför var vi lite tveksamma på om vi verkligen skulle ut. Jag ville ta lite bilder på utelivet här i Kuta så varför inte.. Han hämtade upp oss och vi gick på dubstep. Det var nice!! tills jag upptäcker att kameran inte går att stänga av. Det är det ända jag tänker på och jag kunde verkligen inte roa mig alls. Så det blev en kort utekvälll och jag mår fortfarande skit över kameran… FAAAN!

Fick några bilder.. men inte från de ställena vi var på kvällen innan. Hade velat gå in på Bounty (ett av de ställen vi var på) och knäppt lite bilder men det var inte prio ett när jag insåg att kameran höll på att fucka.

Ska försöka att inte tänka på det något mer just nu, men det är svårt. Den fungerar ju iaf.. än så länge. Kunde varit värre!!

Idag ska Juna hyra en bil sen ska vi iväg på en sitesing och få se lite mer utav Bali. Det ska bli kul! Det regnar inte och det är bra det. :)

Klockan är 10.00 så det är dags att gå tillbaka till Gora och väcka folket. För nu ska vi ut på en tur!! :D

This entry was posted in Resa. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>