Vilken underbar dag

Billen var ju så sjukt snygg, hahah.. Juna sa att det fanns inte någon annan bil så det fick bli den men den var ju super charmig. Den fungerade ju iaf, eller?! ;)

Sen bar det av till ubund, vad vi skulle göra där visste vi inte riktigt. Vi ville se risfält men första stoppet blev ett museum. Juna fick vara våran guide så han berättade om en man som hette Don Antonio Blanco som är den mest framgångsrika konstnären som någonsin levt på Bali, så vi tyckte att det lät kul att åka dit och titta på hans konstverk. Om man är intresserad kan man ju läsa mer om det någon annan stans. ;P

Det vi tyckte var mest kul där var nog alla flummiga fåglar som fanns där.. Jätte fina en del och väldigt störande en annan. Han ville ju sno mina kameraprylar hela tiden. :P

Gillade en del utav kosten han hade gjort det var blandat med både modernt och klassiskt. Gillade en del tavlor riktigt mycket. Fick ju inte ta kort på konsten men vi var inne i hanns egna ateljé och där var det okej att ta bild (förutom närbilder på konsten). Det var det häftigaste, att få se ateljé. :)

Även trädgården som fanns utanför och runt om var jätte vacker. Mysigt ställe.

Sen vidare… Mot risfälten!

Jag lovade att lägga upp det jag var mest nöjd med av min shopping, det blev inte riktigt så, hann inte med det igår. Men här på bilderna nedan har jag på mig en ny Insight klänning + ett nytt Obay halsband.

Det hade inte gjort någonting om det var lite finare väder. Ganska så grått och tråkigt ute men jag älskar ju den här miljön det är ju så otroligt fint. Hade vi haft mer tid hade man gärna velat gå omkring där och bara njuta, för det var verkligen fint.

Japp själv fick man testa på att gå och plocka band risfälten hahah.. nej då det var lite kul för den söta lilla gubben kom och vinkade dit mig och hängde den över min axel. Sen fick jag en hatt på mig också.. :) Han var så söt.

Sen blev det tuta och kör, tills det tog stopp men det var inte riktigt ett planerat stopp. Bilen ville inte riktigt köra nått mer. Juna fixar och iväg kom vi igen för att få i oss lite mat på en riktigt bra BBQ restaurang som Juna hade pratat om ett bra tag. Han var redan hungrig innan vi drog. En öl och kyckling! Det var väääääldigt gott.

Efter maten så bad vi han köra till någon bra butik med kläder. Så att vi kunde få se nått annat än det vi hade sett i kuta. Han körde oss till tre olika.. Sista butiken tackade jag han väldigt mycket att han tog oss till. Vad är det jag ser!!! Ksubi++ jeans.. Jag trodde inte det var sant. Det blev tre Ksubi jeans till Lisa! :D Så lycklig som jag var när vi gick därifrån går inte beskriva.

Men inte lyckligare än att veta att jag ska mot Filippinerna i morgon och träffa VÄRLDENS bästa! ;)

Fy faaaaan vad jag har haft problem med det där flyget från Singapore till Cebu, men nu är det äntligen fixat.. jag och Emelie satt med det igår kväll och efter att vi till slut gav upp våra datorer så gick vi till ett internet cafe och där gick det helt utmärkt! Sjukt konstigt men nu är det iaf fixat.

Nu ska vi iväg med bilen igen och jag har packat ihop mina saker så skjutsar de mig till flygplatsen direkt. Flyget lyfter 17.20..

Saknar er där hemma!
This entry was posted in Resa. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>