Snart dags

Nu är det snart dags för mig att flyga till Cebu!! :D Vi har tagit bilen ut till Echo Beach och har precis ätit frukost. Jag längtar verkligen till solen och stränderna i Filly. Ska bli så skönt att koppla av efter den här veckan.

När jag kommer fram i Cebu så har jag en överaskningsresa till Eric. Han vet inte alls vart vi ska det är hemligt. Men det är till ett ställe som jag har velat åka till väldigt länge tillsammans med Eric. Tror han kommer bli Väldigt glad! :)

Sparar en överaskning tills vi kommer fram till drömstället!!

 

This entry was posted in Resa. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>