Internet suger, vägarna är värdelösa men shiiiiit vilket paradis det är här!

Försöker och försökar att lägga upp bilder men det är så otroligt segt internet här på El Nido som vi befinner oss just nu. I morgon ska vi vidare igen till Dolarog Beach Resort, jag hoppas på att de har bättre internet där. För jag vill så gärna visa hur vi har det! Hoppas ni är nyfikna.. :)

Våran resa idag var värre än värst. Först en båttur som var riktigt härlig, det var bara jag och Eric på båten som gick från San Barton till San Vincente. Där hade vi tänkt spendera en natt men det var inte som vi hade tänkt oss. Därför tog vi oss direkt upp till El Nido som vi trodde skulle bli en rätt så enkel resa. Men satan vilka “vägar” det är här, det är rena djungelsaffarin.. Bussen är fulpackad med en massa skit, känns som man sitter i ett hönshus tillsammans med 50 andra filippinare. :) Sen ska man akta sig för fiskspad som kan skvätta från taket, Eric fick lite på sig.. hahahaha. Han mådde skit och det luktade precis likadant!

Nu ska vi ner på beachen och drick ett par tre förtio öl! ;)

I morgon kommer en hel drös med bilder hoppas jag!

This entry was posted in Resa. Bookmark the permalink.

3 Responses to Internet suger, vägarna är värdelösa men shiiiiit vilket paradis det är här!

 1. Jennie says:

  Vill så gärna se bilder! Hoppas du får ordning på internet snart! Hälsa Eric och ha det så gött. Du förgyller vardagen med din blogg. Hade gärna varit där du är nu. Men fiskblasket skulle jag gärna undvika:) Puss

  • admin says:

   Hej!! Saknar er. Nu har vi internet varje dag och jag ska försöka att lägga upp lite inlägg som inte är så långa framöver för det blir så otroligt mycket bilder att fixa med och välja ut.. det är skit svårt och tar jätte lång tid. Men nu så är vi på boracay och här är det som att vara i Thailand nästan. Ganska mycket turister och finns lite mer utbud av restauranger och liknande! Men nu är det inte många dagar kvar på resan så ska njuta så mycket jag kan! Eric hälsar och h’lsa hem till familjen! Ses snart! Pussar

 2. Ronja says:

  Ja tack. Bilder vill vi ha :) njut varje dag o ta hand om er. Hälsa Eric från oss! Puss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>