Två första dagarna i Palawan

På flygplatsen fick Eric en utav överraskningarna och det var den här kepsen som jag köpte till honom från Bali. Shit vad han blev glad, jag prickade så jävla rätt. Han har tydligen alltid velat ha en DeathWish och ni skulle ha sett hur glad han blev. Det var kul!

Första dagen så blev det till Sabang, på vägen så stannade våran chaufför på några ställen så vi fick njuta av naturen. Det var helt otroligt vackert. Övernattade i Sabang en natt och hade väldigt mysigt på kvällen.. Hela den dagen var helt underbar även om vi spenderade först 7 h på flygplatsen.

Eric lärde mig att spela Chicago och jag hade nybörjartur.. eller?! ;) Var man ju bättre än Eric, hahah.. eller så låter han mig vinna. Senare på kvällen så skulle vi gå och äta middag på den fina resorten som vi inte hade råd att bo på. Det var inte tillräckligt fint för oss. :P

Maten var jätte god, och de som jobbade där var väldigt trevliga och glada.

Ni ser ju hur fint den resorten är, kostade 8500 php för en natt och det motsvarar ungefär 1360 kr per natt. Vi valde därför att bo för 800 php. ;)

Dagen därefter så hade vi bokat en båttur till Cacnipa Island som ska vara väldigt fint. Men när vi väl var framme där så hade han som sa att han bokat rum åt oss där inte gjort det så det var helt enkelt bara att åka vidare. Det var väldigt tråkigt och vi blev ganska så lurade utav snubben på Sabang. Jävla idiot! Men det var väldigt mysig på San Barton också. Vi hade ändå tänkt åka dit efter Cacnipa Island.

Eric fick en till ny keps av mig, en Obay som han också blev väldigt glad för!! ;)

Han fick också tre Insight T-shirts, två Insight badshorts, 1 Insight linne, 4 linnen till och ett till par badshorts. Sen det bästa ett par Ksubi++ jeans som var helt sjuka. Sjukt snygga kläder och han blev helt tokig. hahaha.. Det var så kul att se hur mycket han gillade grejerna jag köpt till han. Han bad mig bara köpa ett par badshorts och en keps men det blev mycket mer. Det är helt sjukt vad mycket snygga kläder det finns på Bali! Till både killar och tjejer. Altid roligare att köpa kläder till Eric än till mig själv, det finns så mycket snygga killkläder. :)

I San Barton så bode vi på ett mysigt ställe som hette Green Wiev Resort. Där fick vi betala 1200 php, det var värt det.

De här ungarna var så otroligt söta. De var nog på väg hem från skolan då de kom gående på stranden och självklart fixar Eric en as skön bild, man kan första att det är Eric som tar kortet eftersom alla barnen gör rock n roll tecknet. ;)

Här på Green Wiev spänderade vi  en natt och åkte sen vidare dagen efter till San Vincente. Mer om det blir det lite senare. ;)

Nu ska vi Äta frukost här i El Nido och sen blir det att åka vidare för att bo på ett väldigt fint ställe som heter Dolarog Beach Resort.

Så det här var lite om våra två första dagar här i Filippinerna, och jag kan inte säga att det är nått annat än underbart! Går inte beskriva den känslan riktigt.. hoppas allt där hemma är bra med er. Såg att det börjat snöa igen, FYYYY!!!!!! Vill inte ha snö när vi kommer hem.

This entry was posted in Resa. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>