Värsta sjukdagarna i mitt liv!

Jag brukar aldrig vara sjuk, jag minns knappt när jag var sjuk senast. Att vara sjuk här har varit det värsta jag varit med om, legat med över 40 graders feber.

Det började i lördags kväll, vi satt och käkade på en restaurang och efter maten började jag frysa så jag skakade, sen började jag få riktigt ont i huvet.. tänkte att det var för jag spände mig så mycket. Kände mig inte så bra men jag brukar aldrig ta någonting så allvarligt. Försöker hänga med. Till slut så gick det inte så jag gick hem för att vila runt tolv på kvällen.. När Eric kommer hem senare så är jag kokhet och har jätte ont i hela kroppen. Vi åker in till sjukhuset och det visar sig att jag har över 40 graders feber, så jag får antibiotika spruta och en massa tabletter som jag skulle ta.

Hela den natten var förjävlig sov ingenting och yrade, så fort jag drack någonting så bara rann det ur mig. Så dagen efter så hade jag så otroligt ont i magen och febern hade inte gått ner. Så Eric tyckte vi skulle åka in till läkaren igen. Själv vill jag inte för jag tänker att det inte är någon fara. Till slut klarar jag inte av magsmärtorna och smärtan i hela kroppen.
När vi kommer in till sjukhuset får jag massa sprutor och ber mig att stanna för att få dropp. Jag är så pass uttorkad och hade inte kunnat få i mig någonting att äta. All vätska jag kunde få i mig gick bara rakt igenom. Att ligga på sjukan här är absolut inte samma som att ligga hemma på sjukan. Fast de var jätte trevliga och de tog verkligen hand om mig. :)

Efter att ja hade legat med dropp i fem timmat och fått en massa sprutor och tabletter så började jag känna mig mycket starkare, hade fortfarande ont i kroppen men febern hade gått ner till 38 så det var skönt.

Idag mår jag mycket bättre har fått massa tabletter som jag ska äta Antibiotika och massa annat för diverse smärtor och diarré.

Det känns som en lättnad nu när jag mår bättre, jag hade aldrig klarat av att åka hem själv och må så pass dåligt. Det skulle vara rena mardrömmen. Hoppas att det blir ännu bättre med magen tills i morgon, ska försöka tvinga i mig mat nu. Snart kommer jag hem och det ska bli så skönt! Boracay har man inte fått mycket av, känns jätte tråkigt.

This entry was posted in Resa. Bookmark the permalink.

5 Responses to Värsta sjukdagarna i mitt liv!

 1. Ronja says:

  Usch o fy vad läskigt för dig. Att du ska bli så jäkla dålig. Vet man vad det berodde på? Ni kommer hem till världens underbaraste väder här hemma. Riktig vår denna vecka med sol o över +10 grader. När kommer du hem, tid?

 2. amanda says:

  vilka fina bilder du tar! vad fotar du med för kamera? :)

  • admin says:

   Hej Amanda, Kommer med ett lite sent svar (ledsen för det) kul att du gillar mina bilder. Det glädjer mig att höra :) Jag använder mig utav en Canon EOS 60D och använder lite olika objektiv till den.

 3. Jennie says:

  Stackare, skit vad läskigt. Tur att du hade Eric. Snart är du hemma i trygga Motala:) Pappa får förresten köpa ut Rodi från huset i Kroatien så snart är det vårat!!! Vi saknar er! Krya på sig nu! Puss

 4. Jennie says:

  Hur är det med dig? Hur mår du? När kommer ni hem? Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>