A new beginning

Jag gillar när spontana och oväntade saker sker och är det något som jag inte förväntade mig så är det detta, men det kunde inte bli bättre för tillfället! Jag mår som en fisk i vattnet. ;)

Det tog stopp efter resan men det har hänt mycket sen dess.

30 års Fest. Födelsedagar. Sökt skola. Påsk. Tåg fram och tillbaka till Oslo. Letat lägenhet. Hittade ett litet hus på Nordstrand. Flyttat. Sambo. Blev moster till en underbar liten flicka. Konfirmation. Inrett huset. Grillfest. Biltur. Ägare till en iMac och Epson photo printer. Har ett hobby rum som jag älskar! Men mest av allt en underbar pojkvän.

Mycket fixande och trixande. Nu äntligen är vi färdiga med nästan allt här hemma, vi älskar vårt lilla hus på Nordstrand.

Vårt lilla hus som vi hyr är inte stort, man skulle kunna tro att det är en liten lekstuga om man jämför med huset som ligger bredvid. Finns det hjärterum så finns det stjärterum. ;)

Välkommen in till oss!

Finns ingenting som är dåligt med vårt hem, jag är otroligt nöjd med alla tavlor som jag har fixat. Som jag har längtat efter detta… Att få se slutresultatet utav det som man har haft inne liggandes i huvudet är underbart.

Inne i det lilla rummet som vi fixade till hobby/foto/sy- rum är ju en av favoriterna. Det är inte riktigt färdigt ännu, lite smågrejer som ska fixas. Det har inte riktigt fått det rätta lyftet, men äntligen har jag fått ställa upp mina nya iMac och EPSON photo printer.. Som jag njuter! :)

Loftet fick sig också ett schyst lyft, älskar!

Mor och far ska självklart finnas med! Nu är ni alla välkomna till oss! :D

This entry was posted in Lilla huset på Nordstrand. Bookmark the permalink.

2 Responses to A new beginning

 1. Peter Qvarth says:

  Hej på er!

  Jag ramlade in på din blog här av en anledning jag inte ens minns för hundra år sen men kommer ihåg att jag verkligen uppskattade fotot i den. Tror det var på något vis genom Petter Grahn och någon resa till filippinerna eller hur det kan ha varit. Den gången var det sjukt mättade färger i bilderna och bra med kontrast. Precis som jag själv vill ha mina egna bilder!

  Dock så spanade jag ju vidare den gången också och hittade dom här bilderna på erat lilla hus på nordstrand och kom ihåg att jag tyckte det var så grymt schysst inrett och dessutom med det där lilla loftet och allt. Skulle jag flytta tillbaka till Oslo så skulle jag absolut vilja ha något sånt här alltså. Men vad betalade ni för det egentligen? :)

  Jeklah tur att jag hittade tillbaka hit för hade glömt namnet och adressen och fick leta som en tok innan jag lyckades komma på det igen!

  Ville nog mest bara säga att jag är/var grymt avis på erat lilla hus! Otroligt schysst.

  • admin says:

   Hej Peter, Kul att höra. :)

   När det gäller bilderna som du pratar om så vet jag inte riktigt vilka du menar men jag kan nog tänka mig hur de såg ut. :) gillar att mätta ner färgerna och ändra kontrasten för att få en viss känsla. Men de är fixade i photoshop lite snabbt, enkelt och går fort att göra.

   Som det är just nu så har vi precis flyttat från vårat fina lilla hus på Nordstrand. Men huset kostade 9000 NOK att hyra och då tyckte vi att det var ett bra pris. Tanke på att det ligger på Nordstrand. Hur vi fick tag på det var genom finn.no. Ibland dyker det upp!
   Sen när det kommer till inredningen så är det våra egna möbler och tavlor är sånt som jag har fixat själv, det var en sorg i hjärtat att lämna det. Men livet går ju vidare. :)

   Hoppas att du hittar ett toppen boende. Det blir vad man gör det till.
   Ha det fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>