I Hate Mondays

Ja.. det kanske hade varit mer passande igår, idag är det ju tisdag. Jag tror många känner igen uttrycket och alla har nog haft den känslan från och till. Min dag igår var inte någon “hat” dag, kanske bara något sämre än vad de senaste halvårets måndagarna har varit. :)

Den här tavlan är absolut min favorittavlan som sitter på väggen här hemma. Därför sitter den där den sitter.

Denna tavlan är ett verk gjort av Banksy. Den är lite speciell eftersom Banksys verk oftast är gjort utav stenciler men den här tavlan är i stället en målning utav honom. Jag älskar den, just för att den uttrycker en känsla som är lite “modern” och speciell. Man skulle kort och gott kunna säga att Banksy använder en modern irritation som alla kan relatera till och kontrasterar den med hur vissa människor runt om i världen kämpar för sin överlevnad.

Med andra ord så kanske man inte behöver “hata” måndagar så mycket. :)

This entry was posted in A form of art. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>