BalenFrida och Axel gick balen för några veckor sen. Jag fick i uppdrag att fixa Frida i håret och bidrog med lite av sminkningen. Hon blev helt otroligt fin i både hår och klänning. Sminket är hon lika fin utan. ;)


Både Frida och Axel var väldigt tjusiga i sina fina balkläder.

Jag vill också klä upp mig i fin klänning, varför kan man inte göra det oftare så man får känna sig sådär fin som man gjorde på balen. :)

Det tog mig fasen två timmar att få upp alla dessa bilder men det var det värt. :) Förbannat dåligt internet. Det är inte så konstigt att man inte gör fler inlägg.

This entry was posted in Familj. Bookmark the permalink.

2 Responses to Balen

  1. Frida says:

    Åh vilka fina bilder! Du är bäst som ville hjälpa mig med hår och smink, och tack för att du tog så fina bilder också! Vad skulle jag göra utan dig :)
    Älskar dig bästa moster!

    • admin says:

      Du är bäst ;) klart att jag hjälper till det är bara kul! Jag har många fler bilder som du ska få av mig.. men vi kan ju ta det nästa gång jag kommer hem. hoppas att allt är bra med er, älskar dig! pussar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>