Sy borde fler, fler borde sy

Var i tygaffären idag och köpte ännu mer tyg för jag ska göra ett par snygga shorts (förhoppningsvis). Jag älskar att vara inne i tygaffärer, speciellt när det finns massor. Jag förstår varför jag gärna går dit själv, det tar så lång tid. :)

Idag blev det bara vanligt svart stretchbomull, jätte tråkigt men det fanns väldigt fina tyger framför allt om man ska sy klänningar. Inget jag skulle ha idag men det finns i tankarna, måste bara komma på nått fint.

Så fort jag är färdig med min kjol jag gör så ska jag sätta igång med shortsen. Men den där kjolen den tar kål på mig snart, var tvungen att lägga ner för det var krävande att sy upp 3m silke. Snart klar!

Eftersom jag inte blev färdig igår så måste jag ändå visa lite av vad jag håller på med. Kjolen och inte bh:n. ;)

Den är snart färdig och då ska ni få se slutresultatet men idag hinner jag inte med det för idag kommer Oscar och Malin. Grilla, käka gott och dricka lite fin kanske. KOM NU!!

Fattar inte varför jag inte har sytt mer det är ju så jävla kul!!! Tiden går så fort bara så man hinner ju inte med. :)

This entry was posted in A form of art, Sytt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>