Snow White And The Huntsman

Jag, Eric, Oscar och malin var på filmpremiär och såg den här filmen igår på Colosseum, grym biosalong. Den var bra och en sevärd film att gå på bio för. Ett måste att se.

Efter bion blev det pubrunda med start på Den gamle maj0r´s pub och och några därefter, avslutade med Café Sør. Där jag blir tillsagd av Eric och Hampus Ivarsson att gå och driva med Hampe H. där han satt och försökte få till det med någon av de två tjejerna. Självklart går det lura i mig vad som helst.

Går fram till Hampe H och småskriker, är det du som är hempus eller? Du har faaan gjort mig gravid! Förstår du vad du har gjort. Spelade ganska bra. ;)

Hampus blir helt mållös och tjejerna reser sig upp och går därifrån. Förlåt Hampus för att jag förstörde för dig igår. Men du hann ju få hennes nummer. Lite kul var det. :) Men jag hade aldrig gjort det om det inte var för Eric och Hampus.

Hade skit kul igår! Spontan utekväll med underbara människor. Tack alla för en riktigt kul kväll, tack Joel för vi fick låna sängen.

This entry was posted in Film, Livsstil. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>