Bra ha sak

Ja tanken att köpa en självutlösare till kameran har varit länge och stundtals har jag behövt ha lite användning utav en. Därför fick det bli mitt bakis köp i Lördags. ;)

Annars så ska jag säga aldrig mer ha med kameran ut, den är jobbig att bära på och den är fruktansvärt svårt att ha kontroll över när man är full. Så det fick bli den sista gången med kameran med ute (som om att det kommer bli så). Samma sak jag ska aldrig mer dricka!

Den bästa är ju den första.. hahahahah

Malin jag måste säga att du skulle kunna bli scooter-modell. ;)

Så det här var väl ungefär hur alla bilder såg ut i Kameran. Kanske skulle fixat med inställningarna innan och så låta det vara så! :) Men Jag tror det var lika bra att bilderna blev som de blev för allas bästa.

This entry was posted in Livsstil, Vänner. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>