Fixa sitt körkort kan vara på tiden

Ja men det har man nästan gjort nu, NÄSTAN såhär ett år efter. Kanske var på tiden om man säger så! Jag brukar inte vara den som fixar allt på en gång, speciellt inte om det är något som kan vänta. Vänta in i sista sekund det kan vara populärt ibland. ;)

Någonting som jag vet att jag kanske inte är jätte bra på men som jag ändå försöker bli bättre på.

Eftersom jag varit dålig med att lägga upp inlägg så varför inte ta tre på en och samma dag.. försöker. Internett är fortfarande skit dåligt här, men jag har upptäckt att det är bättre på morgonen så jag passar på när det funkar.

Nu har jag suttit inne alldeles för länge, ut och röra på benen kan vara bra när solen skiner. Samla lite energi!

This entry was posted in Livsstil. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>