Kan nog inta vara mer redo

Yes, imorgon startar första skoldagen. Känns som det var en evighet sen jag pluggade och helt overkligt att sätta igång igen. Fast jag kan nog inte vara mer redo än såhär. Känns riktigt kul och spännande! Sen känns det lite sur när man ser var Filip befinner sig med sina studier.. Känns som man valt lite fel ställe att studera på. ;) Filip lycka till i Hawaii nu, jag hoppas verkligen att du kommer få en toppen termin! Ska följa din resa på din blogg som jag fick höra att du skaffat dig. Kul!
Själv ska man sätta sig i en bil och ta sig till Eksjö i morgon bitti. Med min räserbil ska ju det gå bra. :)
Har ju inte skrivi så mycket om att jag ska studera, och det är nog för att det har varit så mycket att fixa och styra med just nu innan det sätts igång. Har hänt mycket på väldigt kort tid. Tycker ju att det är kul när det händer mycket men blir lätt så att man inte hinner med att uppdatera allt här på sidan. Digital visualisering med arkitektur och design är vad jag ska studera i Eksjö de kommande åren. Känns helt rätt.
Mer om det har jag inte att säga just nu. :)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Kan nog inta vara mer redo

  1. Mallan says:

    Nu får du uppdatera lill-lisan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>