Det var med sorg i hjärtat som vi fick lämna Lilla huset på Nordstrand

I helgen var det sista gången som huset tillhörde oss. Det var inte alls en bra känsla att behöva lämna ifrån sig nyckeln. Vi har haft ett helt fantastiskt halvår som vi har bott där, stort tack till våra underbara hyresvärdar som ha varit helt fantastiska.

Nu är alla möbler i Eksjö, känns absolut bra att ha ett boende här ÄNTLIGEN! Fast det ser förjääääävligt ut. Som tur är så kommer lägenheten här piffas upp idag. Har besök av två polacker som just nu grejar i vardagsrummet. Allt ska bli nytt, det kan behövas vill jag lova. För så här ser det ut just nu.

Man skulle tro att bilderna är tagna på 60-70 talet. :P Kanske inte riktigt men ni förstår att det inte är omgjort här på ett antal år. Nu kommer det bli bättre, aldrig lika bra som vi hade innan men det är ju bara så ibland. Nu är det Eksjö en liten stad och då kan man inte förvänta sig samma som i Oslo. Till slut kommer det bli bra här med och det gäller ju bara ett litet tag i livet, sen är det flytt som gäller igen. Vill inte äns tänka på flytt just nu!!! Fy satan vad det var jobbigt!!!!!!!!! Men min älskling och jag är grymma så vi fixar allt. :)

Fick mitt första betyg igår. Högsta betyg och en stolt Lisa!

Jag trivs såååå bra med plugget och det känns kanon. Har inte hunnit berätta så mycket här men det känns väldigt bra. Trivs här i Eksjö och med alla man hunnit lära känna.

Saknar just nu den viktigaste personen i mitt liv. Ses i helgen älskling.

 

This entry was posted in Campus i12, Eksjö, Lilla huset på Nordstrand. Bookmark the permalink.

2 Responses to Det var med sorg i hjärtat som vi fick lämna Lilla huset på Nordstrand

  1. Ronja P. says:

    äntligen lite uppdatering :) kul med bilder men det bästa är ju ditt betyg! GRATTIS :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>