Den här veckan har mycket tid spenderats på skolan

Nu är det helg och snart kommer Eric, Malin och Oscar och hämtar upp mig i Eksjö med min lilla bil och så ska vi till Motala. Så härligt! Vi ska fira min bästa och älskade Eric som fyller på måndag. Glöm inte det ni som inte vet. ;)

Vi håller på med ett projekt i skolan som kort innefattar att vi ska bygga upp en 3D modell (stadium byggnad) och sedan placera ut skyltar. I det programmet som vi arbetar i heter 3Ds Max och i veckan så har vi slutfört det arbetet för att jobba vidare i Photoshop. Så skolan har blivit ett andra hem, satt i skolan till klockan halv 3 på natten för att sedan rendera under natten. För er som inte vet vad rendering är så är det något man gör när modellen och materialsättningen är färdig och ska sammanställa detta man byggt upp till en bild via en kamera som man placerar ut i programmet. (Ungefär som att ta ett foto) Den här bilden som man ska rendera ut tar några timmar och när jag var tillbaka i skolan kl. 9.00 dagen efter var det fortfarande inte färdigt. Inte efter 12h heller så drog igång det här hemma och det gick fortare men 7h tog det. Så nu har jag min 3D visualisering blivit färdig och TADA!!

Ja som ni ser så ser det fortfarande inte jättebra ut men finliret håller jag på med nu i Photoshop. Så det kommer nog bli bra hoppas jag! Detta är ju än så länge bara gjort i 3Ds Max. För att vara första arbetet så är jag jääääävligt nöjd. :) Men det ska vara färdigt nästa vecka på torsdag så datorn får hänga med hem över helgen. Tur att arbetet är kul.

Tjingeling.

This entry was posted in A form of art, Campus i12. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>