Grattis till världens underbaraste och finaste pojkvän

Idag är det din dag Älskling!!! Jag önskar mer än något annat att jag var hos dig idag och kunde göra din dag alldeles speciell precis så som du förtjänar att den ska vara. Hade gett dig så mycket kärlek och så mycket omtanke som jag bara hade kunnat. Hade visat att du betyder allt för mig för det är precis vad du gör. Utan dig skulle jag inte må bra! Alla de minuter, timmar och dagar som vi har med varandra är alla speciella och jag vill ta vara på varje sekund vi är tillsammans. Ännu mer nu, då vi är ifrån varandra mer än vad vi är tillsammans. Alla de stunder som vi är ifrån varandra tänker jag på dig.

Jag älskar dig för att du är precis den du är. Du kan få mig så glad så jag bara vill gå under av skratt och du kan göra mig så arg så jag vill riva sönder dig. ;) Men det är precis så jag vill att det ska vara för utan nedgångar finns det inga toppar. Varje gång vi är på topp så är det som att det sprudlar av glädje och kärlek. Där nere bubblar det bara lite. ;) Men det vänder alltid och det är bara så det är.

Nu har det gått lite över 5 år sen vi blev tillsammans. Det gör mig ganska förvånad nu när jag tänker på det för det känns verkligen som att det är mer än 5 år!? Nu när jag har tänkt tillbaka på tiden som vi har haft tillsammans känns det så mycket mer, men det är väl för att vi har gjort så otroligt mycket tillsammans och varit med om så mycket. Både roliga och jobbiga saker. Det roliga kommer aldrig att få ett slut för vi kommer leva ihop tills den dagen då det helt enkelt är så att vi inte orkar leva längre, och den dagen är långt borta om det bara har gått 5 år. :)

Så min tanke var att fortsätta leva och uppleva, och att fylla 25 år är inte bara att fylla år det är lite speciellt och ska vara en minnesvärd tid i livet. Lika minnesvärt som den dagen som jag fyllde 21 och jag fick en helt underbar dag tillsammans med bara dig i Guadeloupe. Även om det inte blev riktigt som du hade tänkt dig så mins jag den dagen som att det var igår. Vad det blir det får du veta när vi ses nästa gång älskling! :)

Hoppas att du får en underbar dag idag. Som jag sa så önskar jag att jag var där och firade din dag, men nu blev det inte så vilket känns hemskt tråkigt. Du ska veta det att du är inte bara mitt tixmongo utan mitt livs kärlek. :)

Jag älskar dig Eric Lindgren!

Den här bilden väcker så många minnen! Det var i Frankrike och jag kommer ihåg det så väl, det underbara med den resan var att det var då jag blev förälskad i en pojke som blev förälskad i mig. Vi är så små, men det var början på något helt fantastiskt och magiskt tillsammans. Så mycket som du och jag har varit med om och så mycket minnen, det bara bubblar över. :)

Underbara Guadeloupe 2008-2009!

Hårt jobb i Oslo!

Underbara Filippinerna. Kommer aldrig sluta minnas tillbaka!

Så här underbart har vi det tillsammans älskling! Jag längtar efter dig. Snart ses vi igen..

 

This entry was posted in Älskling, sanningen. Bookmark the permalink.

One Response to Grattis till världens underbaraste och finaste pojkvän

  1. Aww underbart att läsa detta inlägg :)

    Tack för trevlig kaffedejt hos systeryster :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>