Vad jag har saknat sofftäckhäng.

vem är tröttare än tröttast då?! Inte är det väl jag.. :P

Nyvaken är jag och har precis placerat mig framför min dator i soffan. För att nu dags att avsluta lite skolarbeten. I morgon ska allt lämnas in och på fredag är det redovisning. Så dags att jobba på lite. Självstudiedag idag vilket är rätt så skönt! :)

Här hemma är målarna färdiga och fint blev det… Just nu är det väldigt stökigt bara. Städ får det bli i helgen.

This entry was posted in Eksjö. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>