Från ingenting till ett mästerverk

Från att inte ha kunnat 3Ds Max Design till att ha skapat detta kan jag nog känna mig ganska nöjd. Det här är mitt första färdiga projekt som jag har gjort i skolan. Jag kommer inte gå in på det i detalj men det kändes bra att göra en redovisning i Fredags. :) Inte för att jag är den som gillar att skryta men jag vet att fler där hemma vill veta hur det gick och jag kan säga att det gick väldigt bra. En kommentar jag fick: “Det här är nästan för bra”

Min sida har legat ner några dagar, för er som undrar och nu är det fixat så det ska inte hända igen.

Jag längtar sååååååååååå mycket till i morgon. :D Eric kommer hit till Eksjö och hälsar på!! Jag längtar, så därför tänkte jag sova nu för att tiden ska gå fort. Puss och god natt

This entry was posted in A form of art, Campus i12, Eksjö. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>