Äntligen lite ledigt

Nu har jag några dagar ledigt från skolan och allt som hör där till. Det är så skönt varje gång man har avslutat ett stort projektarbete. Igår hade vi redovisning och det känns bra. Jag åkte direkt till Motala!! Som jag har längtat hem de här senaste dagarna, och till min älskling som kommer till Motala i helgen. Saknar honom sååååå mycket. Helgen kommer bli helt underbar.

Malva väckte mig i morse. Jag började nästan gråta när jag stod i duschen en halvtimme senare när jag tänkte på hur underbar och hur glad jag bli utav henne. Vaknade av att hon klappade mig på kinden och sa tyst: “Lisa du måste vakna nu det är morgon” Först vaknade jag inte men jag hörde nått och så sa hon samma sak igen.. då öppnade jag ögonen och där stod hon framför sängen och såg ut som en liten ängel. ÅHH shit vilken underbar liten tjej. Älskar henne!

Tänkte lägga upp mina senaste projektarbeten som jag har haft de senaste veckorna och det som i stort sett har tagit all min tid.

Första och det senaste arbetet är Hotellprojektet. Som ni kan se på de 4 nedanstående bilder.Sen har jag arbetat med Drömboende som var det första interiöra vi gjorde i 3Ds Max Design. De bilderna från det projektet ser ni här nere.

De funkar inte att ladda upp men de kommer snart upp här. :)

 

This entry was posted in A form of art, Campus i12, Visualiseringar. Bookmark the permalink.

One Response to Äntligen lite ledigt

  1. Mallan says:

    Va duktig du är Lisa, finns nog ingen som är så nogrann som du är! Kul att se:)
    Mys ordentligt i helgen nu, så får du komma hit snart! Puss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>