Sista projektarbetet avklarat för det här året! Avslutade på topp.Stol, bord egen design. Nud light lampsladd och diamond light glödlampa. Allt i scenerna är självmodellerat i 3Ds Max.

Nu har jag klarat mig igenom alla årets projektarbeten med högsta betyg! hoppas jag :D Är inget annat än stolt över mig själv. Fast det har varit en hel del slit och mycket att lära. Som tur är så har vi världens bästa 3D lärare, André Ravenna och Photoshop lärare Jacob.

Idag är det flyttpackning och tvättning som gäller för mig och i morgon ska allt till Motala för att själv åka till Göteborg på Söndag! Det känns skit bra, jag längtar! Praktiken på Zynka ska bli så spännande samtidigt som jag är riktigt nervös, men på ett bra sätt. :)

Hur kul är det inte när det händer saker i livet! Även om det är en skräck blandad förtjusning som en fin vän sa.

This entry was posted in Campus i12, Visualiseringar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>