Praktik i Göteborg

Nu har det gått några dagar och jag tänkte visa några bilder på lägenheten som jag bor i. (bilderna har jag inte lagt ner mycket själ i men det är iaf nått) :)
Jag trivs jättebra här i lägenheten trotts att den är liten så är den extremt smart! Så man har allt man behöver på 25 kvm och lite till. Är riktigt glad över att jag fick hyra den.

På praktiken har det varit väldigt bra. Jag trivs och det har varit en mjuk start. Vilket verkar vara nått som behövdes med tanke på att jag är väldigt trött när klockan börjar närma sig åtta på kvällen. Vet inte vad det kan vara men det är nog alla nya intryck och stressen som var innan Göteborg som tar ut sin rätt nu.

Zynka är ett grymt företag och de har visat mig en hel del projekt som de har suttit med den senaste tiden. Jag blir imponerad! Jag har mycket att lära, bland annat när det kommer till effektivt arbetssätt. Kortkommandon och den delen är kanske inte min starkaste sida varken i 3D eller Photoshop. Det kommer, jag vet hur viktigt det är! :)

Mina uppgift nu ett tag kommer bli att ta fram och modelera en hel del inredning, vilket jag ser fram emot. Först kändes det svårt med tanke på att de ska ha en hög standard men jag ska inte tvivla på mig själv utan nu jävlar kör vi!! ;)

This entry was posted in Göteborg. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>