Tillbaka till skolbänken

Tiden i Göteborg är helt plötsligt över från det ena inlägget till det andra. Det var grymt under praktiken och under sommaren när jag sommarjobbade, fick med mig riktigt mycket kunskap som jag verkligen är så tacksam för, kunde inte ha varit en bättre praktik! Vill tacka alla på Zynka, framför allt stort tack till Andreas, Jonathan och Pontus. :)

Vill inte änns tänka på hur lite tid jag har ägnat åt att skriva här på senaste tiden. Men det har inte varit lika viktigt… så därför antar jag. Det betyder ju sammtidigt någonting den tiden som jag har lagt ner här så varför inte ändå göra ett inlägg nu när jag tänker på det. Sen kan jag ju inte lova mig själv att jag kommer vara aktiv. :) men jag betalar ju faktiskt för den här sidan.

Varit i Eksjö i en månad nu och pluggat. Avklarat två snabba projekt och det har varit jäääävligt stressigt. Men såklart att det har varit kul också, det är alltid kul.
Det projektet som vi precis avslutade innan helgen var att visualisera och komma på en Friggebod på 15 kvm. Jag hämtade insperation från Gotland och framför allt Fabriken Furillen som är en gammal kallkfabrik som de nu har byggt om och gjort till hotell. Ett helt fantastiskt ställe som man bara måste åka till tycker jag! :) (Kanske kommer lite bilder någon dag därifrån när jag och Eric var där innan skolan drog igång.)
Så det här är ingen vanlig traditionell Friggebod kanske, men det var inte meningen heller. :) Fasaden är galvaniserad stål plåt. Total tid: 11 dagar

kamera_06
kamera_02
Kamera_01
Kamera_03
Kamera_04
kamera_05

Jag är faktiskt riktigt nöjd med dessa bilder. Sen självklart finns det saker man kunde gjort bättre men det är för att jag hittar saker hela tiden som jag skulle vilja ändra på bara för att jag är en sån perfektionist när det gäller det här. Något som jag absolut är medveten om och som gör att jag kan bli väldigt stressad. Men ju mer jag stitter med det desto mer lär jag mig ju så just nu får jag helt enkelt vara lite av en perfektionist. :)

Sen är jag stolt över mitt Photoshop arbete, första gången som jag faktiskt gör en fotomatchning. :D Många utav miljöbilderna är bilder som jag har tagit själv när vi var där. Vilket är lite kul att ha fått använda sig av sitt eget material fullt ut. Sen måste jag ju bara påpeka att väldens bästa pojkvänn är med på ett hörn. ;)

This entry was posted in Visualiseringar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>