Hangover

Har haft en riktigt slapp dag, med mys. Nu börjar jag känna mig i form efter gårdagen och kvällen kommer bara fortsätta vara lugn och skön. Ska se om folket kanske vill spela något spel, kanske? Det hade varit nice.

I bakgrunden syns 2 av mina 3 tavlor som jag köpte i Stockholm 2008.

Hade sett tavlorna på Dizel&Sate något år innan och blev helt förälskad i dom, men det gick inte att beställa från deras hemsida då.
När vi gick på söder fick jag av en slump syn på någonting som jag kände igen genom ett fönster. Vi stannade och jag förstod att det var deras huvudkontor, blev jätte lycklig. Gick in och pratade med en av killarna som gör dessa tavlor. Ville verkligen köpa, jag beställde 3 helt fantastiska tavlor. Fick lite nedsänkt pris ;) det tackar man för. Resten av dagen var jag super lycklig. Tavlorna är gjorda i ett visst antal exemplar, jag har 3 av dom :)

Det är två killar som började med att spraya tåg, och som nu gör mästerverk som hamnat i finrummet. De säljer tavlor, fototapeter och t-shirts som har någon form av samhällsbudskap.


This entry was posted in A form of art, Tavlor. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>