Karmaloop.com

Jag brukar ibland gå in och kolla lite kläder såhär innan man ska sova. Alltid kul och se om det kommit in något nytt. Beställer nästan alla (då menar jag allt från jacka till underkläder) mina kläder på nätet. För jag tycker verkligen inte om och gå i affärer om det inte är en ny storstad man kommer till :) Orkar aldrig leta.. Sen hittar jag aldrig någonting.

www.Karmaloop.com är där jag handlar mina kläder nu för tiden, oftast. Hur enkelt och smidigt som helst. Jag vet att jag alltid hittar det jag vill ha. Sen när man väl ska beställa så slutar det ju med att man köper på sig en del, ALLTID. Men jag sparar hur mycket tid som helst, pengar?! det vet jag inte.. men jag köper ju sällan kläder annars.

Sist jag beställde blev det väldigt mycket, och det är ju en chansning för jag kan ju inte testa kläderna innan.. och jag beställer från USA så lite svårt att lämna tillbaka. Men jag har ju lite erfarenhet nu så det blir oftast bra, ibland blir man besviken för när väl ett plagg kommer hem kanske det inte alls såg ut som på bilden. Lite spill får man räkna med. Några plagg som jag blev riktigt nöjd med är dessa.

Joyrich jackan gillar jag mest, ett klädmärke som jag aldrig köpt tidigare men de verkar ha cool design på deras kläder. Det gillar jag. Dr.Martens som alla säkert känner igen är ju väldigt snyggt men en grej som jag sagt till mig själv att aldrig köpa. Fodrade Dr.Martens boots kan inte bli bättre i vinter!

Sen är det ju det att man alltid ska bli missnöjd med någonting och som troligtvis kommer hänga i garderoben och aldrig användas. Oftast är det inte så farligt men den här gången var det värdelöst, så fram med symaskinen blir det och göra nått åt saken. Köp inte skjortan!

Kolla in karmaloop riktigt colla kläder och det som är kul är att det kommer in nytt varje dag. Tänk då på att frakten kostar ca. 700 kr. Köper du kläder för över 1400 kr så blir det tull och moms avgift på det. Den här gången fick jag en räkning på 1700 kr. AJ!!! det sved. Men å andra sidan är det US dollar så kläderna är billigare :D God natt!

This entry was posted in Kläder. Bookmark the permalink.

One Response to Karmaloop.com

  1. Therese says:

    Hej! Skulle bara tipsa om att Karmaloop.se är lanserat. Då får du fria returer och gratis frakt vid beställningar över 1000.-. Just nu är det 20% rabatt på ALLT!! Anv kod KLSWE20 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>